Често задавани въпроси

Плащане и доставка

НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ – Плащане директно на куриера или в офиса на транспортната фирма, след като сте отворили пратката и сте се убедили че получавате точно това което сте заявили.

Център за каравани Омега има договорни отношения с куриерска фирма ЕКОНТ.

Поръчки, постъпили до 15:00 ч. в работен ден, се обработват в същия ден. Поръчки, получени след 15:00 ч. в работен ден се обработват на следващия ден. Поръчки, постъпили в събота и неделя, както и през празнични дни, се обработват в първият работен ден. Търговецът не се задължава да поддържа наличност от всеки един артикул, който продава.

Срокът на доставка за територията на цяла България е до края на следващия работен ден, след потвърждаване на поръчката. За населени места, които куриерът посещава по график – срокът може да бъде удължен с от 2 до 3 дни. Срокът е посочен само с цел информация и ако не бъде спазен, това не представлява основание за предявяване на претенции за обезщетение, намаление на цената или анулиране на поръчката.

Рекламации

В случай, че Потребителят получи стоката във вид несъответстващ на договора за продажба или търговецът е доставил друга стока различна от поръчаната, то в първия случай Търговецът ще я приведе в съответствие с договора, а ако това е невъзможно ще я замени с друга за негова сметка и при съгласие от страна на потребителя или ако това не е възможно ще възстанови парите на Потребителя.

Привеждането на потребителската стока в съответствие с договора за продажба трябва да се извърши в рамките на един месец, считано от предявяването на рекламацията от потребителя.

Възстановяването на заплатена сума, включително с разходите за доставка е в 14-дневен срок, считано от датата на уведомяване за решението на потребителя да се откаже от продажбата като се използва същото платежно средство, използвано от потребителя.

Вече изпратена поръчка няма възможност да бъде променена. Промяна може да се направи във формата за поръчка преди окончателното завършване на поръчването.

Можете да анулирате поръчка през формата за контакти или в свободен текст на следния мейл адрес: info@omegacenter.com .

Контакти

Не намерихте отговор на вашия въпрос?